24 Aug 2019 - 07:28       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Ziarul Financiar :

(P) Vox Technology Park, ?birourile viitorului? din Timisoara, inchiriate peste 50%

joi 17 noiembrie 2016
(P) Vox Technology Park, ?birourile viitorului? din Timisoara, inchiriate peste 50%

Ziarul Financiar 16
(P) Vox Technology Park, ?birourile viitorului? din Timisoara, inchiriate peste 50%

Ziarul Financiar 16.11.2016

Vox Technology Park, cea mai moderna si noua cladire de birouri aflata in dezvoltare in Timisoara, a ajuns la un grad de inchiriere de peste 50%, mai multe companii alegand sa isi desfasoare activitatea in proiectul care va redesena piata fortei de munca din vestul tarii.

?Interesul pentru spatiile de birouri moderne este foarte ridicat in Timisoara si suntem in discutii cu mai multe companii care doresc sa se relocheze sau sa preia un spatiu in Vox Technology Park. In plus, piata locala a fortei de munca trece printr-un deficit de specialisti, iar sediul si spatiul de lucru nu mai reprezinta doar o carte de vizita pentru companii, ci si o modalitate de retentie a angajatilor, care vor activa intr-un mediu de lucru modern si placut. Cand angajatii tai prospera, si business-ul prospera?, afirma Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va cuprinde o suprafata inchiriabila de peste 26.000 de metri de metri patrati, urmand a fi livrat la finalul anului viitor. Proiectul va oferi cea mai mare suprafata inchiriabila pe etaj din Timisoara, de pana la 3.500 de metri patrati - un avantaj competitiv pentru companii, care vor avea astfel posibilitatea de a-si dezvolta activitatea si a-si mari echipa fara costuri operationale suplimentare.

Pana in prezent, mai multe companii au inchiriat peste 50% din proiect, printre care STB, o companie software din Olanda, care va prelua 6.000 de metri patrati, IQues din SUA, iar o companie romaneasca va prelua un spatiu de peste 1.000 de metri patrati.

Vox Technology Park va fi cel mai modern proiect de birouri din regiune, urmand sa ofere facilitati unice la nivel national. Proiectul va dispune de o parcare subterana generoasa, care va cuprinde locuri de parcare cu statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete, precum si vestiare cu dusuri pentru biciclisti - o facilitate unica in Timisoara. In plus, o alta caracteristica high-tech a proiectului va fi posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire prin scanarea amprentei sau recunoastere faciala, pentru maxima siguranta.

Noua cladire va include si o zona comerciala la parterul celor doua corpuri de cladire, o sala de fitness dedicata celor care isi vor desfasura activitatea in noul proiect, mai multe sali de conferinte, restaurant, cafenea si o terasa suspendata, unde angajatii vor putea sa se relaxeze si sa lege noi legaturi. In plus, proiectul a fost desenat tinandu-se cont de o multitudine de ingrediente necesare pentru crearea unui mediu propice dezvoltarii, de la compartimentarea inteligenta a spatiilor, la nivelul de zgomot, temperatura optima sau amplasarea spatiilor de birouri, astfel incat acestea sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala.

?Am conceput proiectul luand in calcul cerintele companiilor din sectorul IT&C, de la circuitele electrice, la facilitatile specifice pentru cei care activeaza in industrie. Vox Technology Park reprezinta un proiect al viitorului, atat pentru companiile din regiune, cat si pentru angajatii tineri, care vor avea astfel ocazia sa lucreze in conditii similare celor din marile hub-uri tehnologice din vestul Europei sau din SUA?, mai afirma Virgil Tornoreanu.

Omul de afaceri detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diverite institutii publice din vestul Europei, precum Serviciul de Pasapoarte din Olanda, fiind si resellerul autorizat Apple Vox Store in Romania.

Werk Property Group, dezvoltatorul Vox Technology Park, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri.

Vox Technology Park, office@voxtechnologypark.ro, +40 756 051 0412016-11-17

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu