21 Iul 2019 - 07:38       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : WhatsApp ar putea veni in curand si pe web

marți 16 decembrie 2014
Autor: Catalin Nitu 15
.12.2014

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie din spatiul mobil, compatibilitatea sa cu o plaja larga de platforme asigurandu-i un loc binemeritat pe telefoanele milioanelor sale de utilizatori. Totusi, in ciuda popularitatii sale, fara un smartphone nu prea ai cum sa intri in contact cu prietenii de pe WhatsApp. Acum ca serviciul face parte din portofoliul Facebook, situatia pare sa se schimbe.

Se pare ca se fac deja demersuri spre lansarea WhatsApp si pe web pentru acces de pe orice computer direct din browser. Au fost descoperite referinte in codul celei mai recente variantei a aplicatiei de Android care sugereaza existenta noului ?WhatsApp Web?. Conform AndroidWorld.nl, serviciul va oferi posibilitatea de a te loga si conversa cu prietenii in browser, iar acestia vor putea vedea in orice moment daca folosesti serviciul de pe web sau mobil.

Cititi articolul integral pe www.go4it.ro

 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu