22 Noi 2019 - 01:24       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Vodafone vine cu noi pachete de internet pe cartela

marți 01 octombrie 2013
Vodafone vine cu noi pachete de internet pe cartela

Autor: Ioana Nita 30
Vodafone vine cu noi pachete de internet pe cartela

Autor: Ioana Nita 30.09.2013

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a lansat noi pachete pentru Cartela Internet Vodafone, care includ pe langa cartela SIM cu trafic de date si tableta Vodafone Smart Tab III 7 by Lenovo, un hotspot mobil (MiFi) sau un modem USB.

Tableta Vodafone Smart Tab III 7 by Lenovo este disponibila intr-un pachet special care costa 219 euro (TVA inclus) si care ofera 2 GB de trafic valabil 30 de zile, precum si acces gratuit timp de trei luni, la TV by Vodafone, prin aplicatia Seenow.

Pentru utilizatorii care vor sa conecteze simultan mai multe dispozitive la internet, Vodafone le pune acestora la dispozitie un pachet care include un hotspot mobil (permite conectarea a 5 terminale concomitent) si acces la optiunea automata de 150 MB trafic de date pentru 49 euro (TVA inclus).

Modemul USB care permite o navigare online la o viteza de pana la 21,6 Mbps este oferit in cadrul unui pachet de 29 Euro (TVA inclus). SIM-ul are un credit initial de 1 Euro, iar la prima sesiune de conectare se activeaza automat o optiune care include 150 MB trafic. Utilizatorii pot opta fie pentru optiunea automata, fie pentru o incarcare cu credit, care ofera acces si la alte optiuni, cu mai mult trafic de date inclus.

Clientii Vodafone care nu doresc sa achizitioneze unul din pachetele speciale, pot opta doar pentru SIM-ul de date in varianta de 1 euro sau de 5 euro. In cazul versiunii de 1 euro, la prima sesiune de conectare se activeaza automat optiunea care include 150 MB trafic, in timp ce varianta de 5 euro ofera activarea optiunii cu trafic de 1,5 GB (500 MB oricand si 1GB intre orele 00:00 si 07:00).

Vodafone Romania, parte a grupului britanic cu acelasi nume, a avut anul trecut afaceri de 775 milioane euro, iar la sfarsitul lunii iunie avea aproximativ 8 milioane de clienti.

 2013-10-01

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu