21 Sep 2019 - 03:34       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Vodafone ataca piata sub un nou brand - Indygen, cu care tinteste utilizatorii pana in 30 de ani

marți 09 iulie 2013
Autor: Adrian Seceleanu 08
.07.2013

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a lansat un nou produs destinat exclusiv clientilor cu varste pana in 30 de ani - o cartela prepay sub un nou brand, Indygen. Cartela le ofera clientilor pentru 7 euro pe luna (fara TVA) apeluri si SMS-uri nelimitate catre toti ceilalti utilizatori Indygen si un credit care poate fi utilizat pentru a obtine pe luna 1,5 GB de trafic pe internet sau 500 de minute sau apeluri catre alte retele nationale.

Serviciile de comunicatii mobile Indygen sunt promovate printr-o pagina web separata de cea a Vodafone - indygen.ro, iar pe site nu apare in mod vizibil nicio informatie despre faptul ca Indygen si Vodafone sunt una si aceeasi companie.

Nici comunicatul de presa care anunta lansarea serviciului nu a fost transmis de echipa de comunicare a Vodafone.

Legatura cu compania de telefonie mobila mentionata este insa usor de descoperit pentru orice utilizator care citeste documentele din categoria ?termeni si conditii? de pe pagina web.

Ce include cartela sim Indygen? Pentru 7 euro pe luna clientii primesc apeluri si SMS-uri nelimitate spre orice alt utilizator al unei cartele Indygen si 500 de unitati de credit, denumit ?indypoints?. Cei 500 de ?indypoints? primiti in fiecare luna de clientii care isi reincarca simul pot fi utilizati pentru a utiliza servicii de internet mobil, pentru a realiza apeluri in alte retele sau pentru a trimite SMS-uri. Cu un ?indypoint? un client poate achizitiona 3 MB de trafic pe net sau un minut de apel catre alte retele nationale sau un SMS catre un numar din alte retele nationale. De notat este faptul ca si reteaua Vodafone este considerata o ?alta? retea nationala - la fel ca Orange, Cosmote sau Digi.

Spre deosebire de ofertele pentru clientii ?obisnuiti? de cartele prepay, creditul neutilizat intr-o luna de un client Indygen nu se pierde ci se reporteaza pentru luna urmatoare.

Dupa depasirea resurselor lunare incluse, clientii pot achizitiona credit suplimentar pentru a naviga pe internet sau pentru a suna / trimite SMS-uri in alte retele. Tarifele sunt urmatoarele: 1 cent / MB de date si 5 centi / minut sau SMS.

Clientii Indygen pot cumpara si trei smartphone-uri: iPhone 4 de 8 GB la 1.479 de lei, Samsung Galaxy Young la 457 de lei si Samsung Galaxy S3 Mini la 1.124 lei.

Pe langa oferta de comunicatii mobile, Vodafone si-a propus sa construiasca un intreg ecosistem Indygen, in care sa atraga utilizatorii din grupul tinta, oferindu-le utilizatorilor si posibilitatea de a deveni dealeri pentru aceste servicii, dau si integrand in pagina web si o serie de clipuri cu continut educational.

?Pentru the smart connected generation, am facut un produs care sa aiba in centru datele si un continut care scoate in evidenta stilul de viata digital al tinerilor?, a declarat Tudor Ghiurca, director al Indygen.

Vodafone este numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, cei mai mari competitori fiind Orange si Cosmote.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu