19 Noi 2019 - 04:02       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Vodafone a recrutat-o de la Citi pe Cristina Staiculescu pentru pozitia de Senior Manager, Corporate Communications

miercuri 08 aprilie 2015
Vodafone a recrutat-o de la Citi pe Cristina Staiculescu pentru pozitia de Senior Manager, Corporate Communications

Autor: Adrian Seceleanu 07
Vodafone a recrutat-o de la Citi pe Cristina Staiculescu pentru pozitia de Senior Manager, Corporate Communications

Autor: Adrian Seceleanu 07.04.2015


Vodafone, numarul doi pe piata de telefonie mobila si una dintre cele mai mari companii din Romania, a recrutat-o de la Citi Romania pe Cristina Staiculescu pentru pozitia de Senior Manager, Corporate Communications.

?Vodafone Romania anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu se va alatura companiei in functia de Senior Manager, Corporate Communications. Cu 12 ani de experienta in comunicare si in pozitii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activitatile Vodafone de relatii publice si comunicare externa si va ajuta la consolidarea reputatiei companiei si a brand-ului in piata, atat prin intermediul canalelor de media traditionale, cat si al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activitatile de Responsabilitate Corporativa?, conform datelor comunicate de companie.

Cristina Staiculescu a fost Director de Comunicare al bancii Citi Romania din 2008, fiind responsabila de comunicarea externa si interna, de relatiile cu presa si proiectele de responsabilitatea sociala corporativa.  

Anterior, Cristina Staiculescu a ocupat timp de cinci ani functia de Director de Comunicare si Relatii Internationale al Televiziunii Romane (TVR). ?In acest rol, Cristina Staiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la infiintarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Romani.?

Ea este licentiata in Drept si Relatii Internationale si are un Master in Comunicare si PR. De asemenea, Cristina Staiculescu este trainer Process Communication Model.

Anterior, pozitia de Senior Manager, Corporate Communications in cadrul Vodafone Romania a fost ocupata de Lidia Solomon. Ea a plecat anul trecut de la Vodafone, dupa 13 ani petrecuti in cadrul companiei, pentru a prelua o pozitie de manager in cadrul grupului american industrial Honeywell.

Inca o plecare de la Citi la Vodafone

Potrivit datelor de pe reteaua de socializare LinkedIn, in luna februarie a acestui an, o alta persoana din echipa de comunicare a Citi a plecat la Vodafone: Alexandra Oniceanu - Becut, care a preluat functia de Internal Communications Manager la centrul de servicii al Vodafone.

In cadrul Citi Romania, ea a ocupat pozitiile de Corporate Communications Assistant si Corporate Communications Executive, incepand cu anul 2009.
 2015-04-08

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu