22 Noi 2019 - 20:42       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Vodafone Romania si-a schimbat auditorul financiar

marți 02 iunie 2015
Vodafone Romania si-a schimbat auditorul financiar

Autor: Adrian Seceleanu 02
Vodafone Romania si-a schimbat auditorul financiar

Autor: Adrian Seceleanu 02.06.2015

Vodafone, numarul doi pe piata de telefonie mobila si una dintre cele mai mari companii din Romania, si-a schimbat la finele lunii aprilie auditorul financiar, potrivit unui document publicat de operator in Monitorul Oficial.

?In urma dezbaterilor, actionarii au hotarat in unanimitate cele ce urmeaza: Se aproba, cu respectarea procedurilor votului secret, demiterea auditorului financiar actual Deloitte Audit S.R.L.  Se aproba, cu respectarea procedurilor votului secret, numirea PricewaterhouseCoopers Audit - S.R.L. in calitate de auditor al societatii. Durata mandatului este de 4 ani. Reprezentant: David Trow, in calitate de administrator, cetatean englez, nascut la data de 1 aprilie 1968 in Marea Britanie?. Pe de alta parte, compania de telefonie mobila a marit la jumatatea lunii aprilie cu 8,8 milioane de lei (aproximativ 2 mil. euro) capitalul social al Vodafone Romania M-Payments SRL, firma infiintata special de operator pentru a gestiona serviciul de plati de pe telefonul mobil M-Pesa, potrivit unui alt document publicat de operator in Monitorul Oficial.

?Se aproba majorarea capitalului social al societatii cu suma de 8.800.000 lei, suma pentru care societatea va emite un numar de 880.000 noi parti sociale pe numele asociatului  Vodafone  Romania cu  valoarea nominala de  10  lei/parte  sociala.  Rata  aportului  la majorarea capitalului social, adica suma de 8.800.000 lei, se va face de catre asociatul Vodafone Romania - S.A. in numerar. Capitalul social al societatii, dupa majorare, va fi de 33.438.640 lei?, conform sursei citate.

Si Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a fondat recent o companie dedicata platilor de pe telefon, cu obiectivul de a-si lansa serviciile pana la finele acestui an.2015-06-02

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu