15 Noi 2019 - 23:10       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Vodafone Romania anunta ca noile modele iPhone vor fi disponibile din 9 octombrie

marți 29 septembrie 2015
Vodafone Romania anunta ca noile modele iPhone vor fi disponibile din 9 octombrie

Autor: Adrian Seceleanu 28
Vodafone Romania anunta ca noile modele iPhone vor fi disponibile din 9 octombrie

Autor: Adrian Seceleanu 28.09.2015

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a anuntat ca va pune in vanzare noile modele de smartphone-uri Apple iPhone incepand cu data de 9 octombrie.

?Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania le va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului.

Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, la adresa: www.vodafone.ro,  iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor?, conform reprezentantilor companiei.

Anuntul Vodafone arata ca, practic, din data de 9 octombrie noile modele de iPhone vor fi disponibile si la Orange si Telekom, ceilalti doi jucatori mari de pe piata locala de telefonie mobila. Orange si Telekom nu au facut inca un anunt in acest sens insa data lansarii este aceeasi pentru toate companiile de telecom, la fel ca in anii precedenti.2015-09-29

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu