18 Oct 2019 - 07:48       

 
Parteneri 



 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Visa: Sumele cheltuite de pe card sunt de doua ori mai mari de Black Friday

vineri 21 noiembrie 2014
Autor: Liviu Popescu 21
.11.2014

Valoarea medie a unei plati online cu carduri Visa catre comerciantii locali este de peste doua ori mai mare in perioada reducerilor de Black Friday fata de media anuala, potrivit unui studiu realizat de Visa Europe.

?In mod traditional, cele mai multe cumparaturi online sunt realizate in perioadele de sarbatori si cele de reduceri, precum Black Friday. De exemplu, consumatorii au platit in medie 71 de euro (circa 320 de lei) pentru fiecare tranzactie realizata cu cardul Visa la magazinele online locale in perioada Black Friday 2013, valoare de peste doua ori mai mare comparativ cu media anuala?, a spus Catalin Cretu, subregional manager pentru Romania, Croatia si Slovenia al Visa Europe.

Printre principalele avantaje ale cumparatorilor online se numara dreptul de a renunta la achizitie in termen de 14 zile de la primirea pachetului prin simpla notificare a furnizorului, singurele costuri fiind cele de rambursare a produselor.

 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu