20 Iul 2019 - 06:54       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Click : Usturoiul creste pofta de sex

joi 05 ianuarie 2012

Regimul alimentar este foarte important pentru a avea o viata sexuala implinita


. Cercetatorii mexicani au alcatuit o lista ce cuprinde zece alimente care asigura o prestatie de nota zece in pat. Cele mai importante sunt produsele pe baza de ciocolata.

Cacaua e un produs afrodisiac ce elibereaza dopamina, substanta care ne face sa ne simtim mai excitati si doritori de sex.

Laptele si derivatele din lapte, care contin calciu, ajuta sistemul nervos, sporind sensibilitatea trupului si dorinta de sex.

Fructele de mare contin zinc, un mineral necesar pentru producerea de testosteron, care amplifica placerea.

Carnea de pui creste de asemenea cantitatea de testosteron, deoarece contine zinc si vitamina B6.

Pepenele e foarte important pentru sanatatea organismului, continand cantitati importante de arginina si citrulina, care contribuie la producerea de oxid nitric, un vasodilatator care ajuta la imbunatatirea relatiilor sexuale.

Bananele sunt extrem de importante pentru imbunatatirea vietii sexuale, continand bufotenina, o substanta care imbunatateste impulsul sexual.

Citricele contin vitamina C, care imbunatateste calitatea spermei, facand-o mai abundenta. Mai contin zinc, magneziu si vitamina E, necesare pentru cresterea libidoului.

Usturoiul e vasodilatator si ajuta la imbunatatirea erectiei si cresterea dorintei sexuale, datorita unei substante care se numeste alicina, pe care o contine in cantitati mari.

Rosiile contin mult betacaroten, un aliat important pentru mentinerea unui impuls sexual puternic, pe care corpul il transforma in vitamina A, necesara pentru un nivel crescut de testosteron.

Tonul este prezent in alimentatia multor sportivi datorita continutului sau proteic, dar ajuta si la imbunatatirea circulatiei sanguine, avand cantitati importante de vitamina B3, care asigura relatii sexuale mai satisfacatoare.

Mai citeste:

Masajul in talpa creste pofta de sex

Mananci sanatos, faci sex mai bine

6 lucruri pe care femeile nu le suporta in pat

1 comentariu |


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu