23 Aug 2019 - 15:14       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Curierul național :

Unde platesc impozitul bucurestenii din sectorul 6

joi 05 ianuarie 2012

 

Ghiseele Serviciului Public pentru Finante Publice Locale si-au reluat programul normal de functionare, incepand cu data de 3 ianuarie 2012


.Inca din primele zile, contribuabilii din sectorul 6 s-au prezentat la ghisee in numar neasteptat de mare pentru a-si achita impozitele si taxele locale.

 

Astfel, de la deschiderea ghiseelor, SPFPL a inregistrat, pana in momentul actual, incasari de peste 514.000 lei. Serviciul Public pentru Finante Publice Locale Sector 6 informeaza contribuabilii ca, pana la data de 31 martie 2012, impozitele pe cladiri, terenuri si mijloacele de transport si alte taxe raman la nivelul celor din anul 2011, la fel si facilitatea de a beneficia de bonificatia de 10% reducere pentru plata integrala a impozitelor.

 

Cetatenii sectorului 6 au mai multe modalitati de plata a impozitelor. Ghiseele centrelor de incasare impozite si taxe ale SPFPL sector 6 din raza de domiciliu a contribuabilului au urmatoarele adrese:

 

*Centrul 1 - sediul central - destinat persoanelor fizice (parter) si persoanelor juridice (etaj) - (Orizont ? Dr.Taberei nr. 18);

 

*Centrul 2 (Virtutii nr. 1-3);

 

*Centrul 3 (Calea Giulesti nr. 125):

 

*Centrul 5 Centrul de Informare Cetateneasca si Incasare Amenzi de Circulatie (Drumul Taberei nr. 40), pentru achitarea amenzilor rutiere si a impozitelor si taxelor locale.

 

Bucurestenii din sectorul 6 mai pot plati taxele si impozitele prin utilizarea cardurilor (prin POS), prin cele 12 infochioscuri (tot pe baza cardurilor), amplasate in marile centre comerciale din sector (Plaza Romania, Cotroceni Park, Selgros?Drumul Taberei, Cora?Lujerului, Carrefour Orhideea si Militari, Metro Auchan si AFI Palace), ori prin ghiseul.ro (prin internet pe baza cardurilor bancare accesat prin obtinerea unei parole si a unui user de la unul dintre ghiseele centrelor mentionate mai sus, in functie de arondare).


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu