13 Noi 2019 - 04:51       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Un producator de lactate din Covasna: ?Retailerii ne exclud brandurile proprii si ne cer sa producem marca privata?

marți 07 februarie 2017
Autor: Roana Rotaru 07
.02.2017 Adrian Broanar, unul dintre cei doi actionari romani ai fabricii de lactate Productie Milkcom din judetul Covasna, sustine ca retailerii ?au inventat? noi taxe sub forma de discounturi si retururi pentru a ocoli ?legea supermar­keturilor? (Legea 150/2016) care le interzice acestora incasarea de taxe si servicii de la furnizor.   ?Principalele dificultati pe care le-am  intampinat in 2016 au fost legate de balbaielile legislative generate de neaplicarea Legii 150/2016. In luna iulie au fost anulate toate taxele, urmand ca la finele lunii septembrie acestea sa fie transformate in risturne si discounturi, iar sub presiunea excluderii din lanturile de magazine am fost nevoiti sa acceptam plata acestora. De asemenea, doi dintre retailerii cu care lucram ne-au exclus de la raft produsele vandute cu brand propriu procesator, cerandu-ne orientarea spre marca proprie a magazinului?, a declarat pentru ZF Adrian Broanar, director de productie si actionar al companiei Productie Milkcom.   Producatorul de lactate marca Milkcom proceseaza zilnic cate 40.000 de litri de lapte, materie prima care provine de la fermele din judetele Brasov si Covasna si pe care o transforma in branzeturi si alte produse lactate.
Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu