18 Aug 2019 - 06:27       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberă :

Un elve?ian celebru recomanda Romaniei pe ce sa se concentreze ca sa atraga turisti straini

joi 20 aprilie 2017
Un elve?ian celebru recomanda Romaniei pe ce sa se concentreze ca sa atraga turisti straini

David Bosshart, director general al Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies din Elvetia, a declarat la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii ca romanii ar trebui sa se concentreze pe anumite tipuri de mancare, dar ?i pe vinurile pe care le produce atunci cand se promoveaza in afara ?arii, arata News


Un elve?ian celebru recomanda Romaniei pe ce sa se concentreze ca sa atraga turisti straini

David Bosshart, director general al Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies din Elvetia, a declarat la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii ca romanii ar trebui sa se concentreze pe anumite tipuri de mancare, dar ?i pe vinurile pe care le produce atunci cand se promoveaza in afara ?arii, arata News.ro.

\'Cred ca mancarea este foarte stransa de imaginea unei natiuni, si voi aveti mancare buna. Cand iti place mancarea, iti place si tara. De exemplu, uitati-va la Italia: sistemul politic nu e foarte bun in Italia, dar mancarea este foarte buna. Asadar, iti place tara, iti plac oamenii. Asa ca focusul italienilor s-a indreptat spre paste si pizza\', a spus Bosshart.

Romania trebuie sa stabileasca, potrivit expertului elvetian, trei produse pe care se bazeaza cand se promoveaza ca tara.

\'Ar trebui sa va concentrati asupra unor anumite tipuri de mancare pe care le considerati importante in industrie. Eu am fost si dealer de vin si voi aveti si vinuri foarte bune. Si ca sa va imbunatatiti imaginea, vinul este foarte important. Pentru ca tinerii incep sa consume vin. In India, in China si in America Latina, peste tot , clasa mijlocie consuma si mai mult vin\', a mentionat Bosshart.

La randul sau, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat miercuri ca pentru a aduce mai multi turisti straini in Romania este necesara organizarea unor vizite platite din bani publici pentru jurnalistii si bloggerii straini si pentru agentiile de turism din afara tarii.

In prezent, Ministerul Turismului lucreaza la o strategie de promovare a tarii, impreuna cu operatorii privati.

comenteaza /* (c)

2017-04-20

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu