21 Oct 2019 - 18:00       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberă :

Un alt miliardar se pregateste sa candideze in Statele Unite: "Mi-am dat seama cat as fi regretat daca alegeam sa stau deoparte"

marți 28 martie 2017
Un alt miliardar se pregateste sa candideze in Statele Unite: "Mi-am dat seama cat as fi regretat daca alegeam sa stau deoparte"

"Am discutat despre cat de mare ar fi amenintarea unui Trump ajuns la putere", a explicat Cuban intr-un email


Un alt miliardar se pregateste sa candideze in Statele Unite: "Mi-am dat seama cat as fi regretat daca alegeam sa stau deoparte"

"Am discutat despre cat de mare ar fi amenintarea unui Trump ajuns la putere", a explicat Cuban intr-un email. "Am incercat sa ne dam seama cat de important este ca eu sa ma implic, si cat de mult as fi regretat daca as fi ales sa stau deoparte."

Potrivit BM, el mai spune ca alaturi de familia sa simte ca a luat-o intr-o directie corecta, si ca are o platforma si o voce pentru anii ce vor urma.

La 58 de ani, Mark Cuban este si el un om de afaceri care a pornit de la zero, detinand acum, printre altele, clubul de fotbal american Dallas Mavericks. Si pare din ce in ce mai decis sa candideze la presedintie, scriu cei de la Business Insider.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_externe.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroxkksotirij', {myMaster: '_P_s98FhTTyIEIjNt7SWWEbkj2Tw6w8vh93kJe5DSy7.77' });

Inainte de alegerile din 2016, Cuban s-a ferit de viata politica, dar in ultimul timp el a inceput sa vorbeasca deschis despre posibilitatea de a candida in 2020.

Cuban s-a nascut in 1958 in Pittsburgh, Pennsylvania, in cadrul unei familii de evrei. Bunicul sau din partea tatalui si-a schimbat numele de familie din Chabenisky in Cuban dupa ce a emigrat din Rusia; bunicii din partea mamei erau de origine romana. Prima experienta de business a avut-o la 12 ani, cand a vandut saci de gunoi pentru a-si cumpara o pereche de adidasi pentru baschet.

Mark Cuban a urmat cursurile Universitatii din Pittsburgh, unde a devenit membru al fratiei Pi Lambda Phi; a avut de-a lungul facultatii mai multe slujbe, cum ar fi barman, instructor de dansuri disco sau organizator de petreceri. S-a transferat apoi la Universitatea din Indiana, de unde a obtinut in 1981 o diploma in administrarea afacerilor.

In 1982, Mark Cuban s-a mutat in Dallas, Texas, unde a obtinut un post ca agent de vanzari pentru una din primele companii implicate in comercializarea calculatoarelor, Your Business Software(YBS). A fost concediat dupa cateva luni si a decis sa porneasca propriul sau business, MicroSolutions, luand alaturi de el o parte dintre clientii YBS.

A vandut compania 7 ani mai tarziu, in 1990, pentru 6 milioane de dolari.

Citeste si: Kremlin: Mitingurile din Rusia, "o provocare". Protestatarii au fost instigati sa comita ilegalitati Citeste si: Aleksandr Vucici, premier sarb: Serbia mentine angajamentul integrarii in Uniunea Europeana, dar vrea relatii bune si cu Rusia Citeste si: Mike Pence, vicepresedintele SUA, a anuntat ca Donald Trump analizeaza posibilitatea MUTARII ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim Citeste si: ATACUL TERORIST de la Londra: Doua persoane au ramas in custodia politiei britanice Citeste si: Partidul fostului premier Borisov a primit 32,58% din voturi la alegerile bulgare - rezultate partiale Citeste si: Uniunea Crestin-Democrata, partidul Angelei Merkel, pe primul loc in alegerile regionale din Saarland

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'sc-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_sponsored', placement: 'taboola-Mediafax_sponsored', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'organic-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_organic', placement: 'taboola-Mediafax_organic', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_mediafax' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_externe.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroplcppmjsmd', {myMaster: '_P_s98FhTTyIEIjNt7SWWEbkj2Tw6w8vh93kJe5DSy7.77' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_externe.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrosklimppnri', {myMaster: '_P_s98FhTTyIEIjNt7SWWEbkj2Tw6w8vh93kJe5DSy7.77' });

Share pe Facebook2017-03-28

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu