21 Noi 2019 - 06:04       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Topul salariilor din telecom. Orange, cel mai mare salariu mediu net: 5.200 lei

miercuri 02 noiembrie 2016
Topul salariilor din telecom
Topul salariilor din telecom. Orange, cel mai mare salariu mediu net: 5.200 lei

Autor: Adelina Mihai 02.11.2016

Castigul salarial mediu al angajatilor operatorului tele­com Orange a fost de 5.200 de lei net pe luna in 2015, acesta fiind cel mai ridicat nivel al salariului mediu din aceasta indus­trie, arata calculele ZF pe baza informatiilor ofi­ciale rapor­tate de companii.

Pe locul doi se afla Telekom, unde angajatii au avut veni­turi salariale medii nete de 4.818 lei pe luna in 2015, cu 7% mai mici decat in cadrul Orange.

Pe locul trei este Vodafone, unde angajatii au castigat, in medie, cate circa 4.500 de lei pe luna in 2015, cu 13% sub ni­velul celor din Orange si cu 7% mai scazute fata de Telekom.

?Orange inregistreaza cel mai ridicat venit salarial me­diu din industria telecom si in acelasi timp este compania ca­re are si nivelul de fluctuatie cel mai redus dintre cei trei juca­tori din top. Nivelul salarial me­diu net cel mai ridicat poa­te fi determinat, intr-o anu­mita masura, de externali­za­rea unor parti din business unde salariile erau sub media pe com­pa­nie. Totodata, spre deosebire de ceilalti jucatori din top, com­pania nu a trecut prin schimbari strategice ma­jore, care sa fi generat fluctua­tie mare de angajati?, a explicat Cristina Postolache, mana­ging partner in cadrul firmei cu activitati in domeniul re­surselor umane Big4HR.

Cele mai mici salarii medii nete din industria telecomu­nicatiilor sunt oferite angajatilor RCS &RDS, unde media este de 2.529 de lei net pe luna, si in cadrul UPC, unde media este de 3.083 lei net.2016-11-02

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu