15 Noi 2019 - 21:58       

 
Parteneri 



 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Telekom lanseaza un index online al companiilor, care ofera si servicii de webdesign si promovare

miercuri 03 iunie 2015
Telekom lanseaza un index online al companiilor, care ofera si servicii de webdesign si promovare

Autor: Adrian Seceleanu 02
Telekom lanseaza un index online al companiilor, care ofera si servicii de webdesign si promovare

Autor: Adrian Seceleanu 02.06.2015

Telekom Romania Communications, fostul Romtelecom, cel mai mare furnizor de servicii de telefonie fixa de pe piata locala si al doilea jucator de pe segmentele de internet fix si TV, a lansat portalul localhub.ro, care integreaza informatii de contact si alte date despre companii, reprezentand in acelasi timp si o platforma prin care operatorul de comunicatii spera sa le ofere firmelor interesate servicii de proiectare web si de promovare online prin intermediul Google sau Facebook.

?Telekom Romania anunta lansarea LocalHub.ro, noua platforma online de tip One Stop Shop, care pune la dispozitia utilizatorilor un instrument practic si eficient prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora?, conform anuntului transmis de grup.

Portalul include deja informatii despre aproximativ 400.000 de companii, introduse de Telekom, conform comunicatului. Unele date de pe pagina web sunt insa preluate din baze de date mai vechi: spre exemplu pe localhub.ro apar datele de contact ale Romtelecom si ale mai multor magazine si divizii ale operatorului care si-a schimbat numele in Telekom la jumatatea lunii septembrie a anului trecut. Pe localhub.ro este listat si un fost magazin al Zapp, operator de telefonie mobila achizitionat de Cosmote, care este parte a grupului Telekom.

Informatii neactualizate apar si in cazul altor companii, insa grupul Telekom spera ca reprezentantii firmelor vor ajunge sa considere acest portal intr-atat de relevant incat sa-si aloce timp pentru a-si crea un cont si a corecta informatiile eronate.

?Reprezentantii firmelor listate pe platforma pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor si pot completa informatii relevante pentru utilizatori. Fiecare afacere poate avea o descriere personalizata, care sa informeze utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite, poate publica link-uri catre propriul website, programul de lucru, precum si datele de contact?, conform anuntului transmis de Telekom.

Reprezentantii grupului sustin ca acest proiect ar reprezenta o premiera la nivelul Deutsche Telekom, care controleaza indirect, prin intermediul grecilor de la OTE, grupul Telekom Romania.

?Mai mult de 50% din firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. (?) Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online. In acelasi timp, este o premiera la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop?, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Portalul reprezinta pentru grupul Telekom si o platforma de promovare pentru serviciile proprii de design web si promovare pe internet. ?LocalHub.ro ofera firmelor, totodata, oportunitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin solutii integrate, care includ crearea unui website si campanii Google AdWords si Facebook?, conform reprezentantilor grupului.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizata pentru mobil.

Grupul Telekom Romania a avut anul trecut afaceri de putin peste 1 miliard de euro.



2015-06-03

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu