18 Dec 2018 - 15:03       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Sute de oameni s-au calcat in picioare pentru a beneficia de reducerile unui supermarket din Buzau

vineri 23 noiembrie 2012
Autor: Cristina Sterian 22
.11.2012

Peste 200 de persoane s-au asezat la coada joi dimineata, inca de la ora 5.00, la un supermarket deschis in cursul acestei zile, pentru a beneficia de reducerile anuntate, agentii de paza ai magazinului facand fata cu greu multimii

Inca de la ora 5.00, zeci de buzoieni s-au asezat la coada si au asteptat momentul deschiderii supermarketului, care anuntase o serie de promotii la diverse articole.

Magazinul a fost deschis la ora 7.00, moment in care peste 200 de buzoieni au inceput sa se imbranceasca, sa strige unii la altii si sa se calce pe picioare in incercarea de a ajunge cat mai repede la rafturile cu produsele la care erau reduceri.

Agentii de paza au facut fata cu greu multimii si au fost nevoiti sa opreasca accesul in magazin in mai multe randuri pentru a permite primilor intrati sa se raspandeasca printre rafturi astfel incat lupta de la intrarea in magazin sa nu se mute in interior.

Cele mai cautate articole au fost oalele sub presiune vandute la un pret promotional de 50 de lei, scaunele de birou la un pret de 70 de lei, dar si tablete, drujbe electrice si masini de cusut la pretul de 200 de lei.

"Am luat mai multe oale, ca se vand la doar 50 de lei, am luat si pentru copii, ca ei nu au putut veni cu totii asa de dimineata. Nu fac specula cu ele, am luat doar pentru membrii familiei", a declarat un cumparator.

Au fost insa si buzoieni nemultumiti, care au spus ca supermarketul ar fi trebuit sa scoata la vanzare cu ocazia inaugurarii mai multe articole la preturi promotionale.

"Ar fi trebuit sa scoata mai multa marfa la promotie. As fi vrut o masina de cusut, dar nu am prins pentru ca au fost doar vreo zece", a declarat unul dintre clienti.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu