23 Feb 2019 - 13:57       

 
Parteneri 



 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Jurnalul Național : Supraincalzirea iPad 3, reclamata de cateva sute de cumparatori

miercuri 21 martie 2012
Supraincalzirea iPad 3, reclamata de cateva sute de cumparatori

Foto: ReutersSute de utilizatori ai noului iPad au reclamat pe site-ul de suport al Apple, dar si pe forumuri online supraincalzirea aparatului, iar o organizatie influenta de protectie a consumatorilor din SUA a anuntat ca investigheaza reclamatiile si va publica rapid concluziile, transmite Reuters


.

 Consumer Reports, care verifica o gama larga de produse, de la electronice la masini, a remarcat comentariile online de pe forumuri si site-ul Apple despre supraincalzirea noului model iPad, care a fost lansat la vanzare vineri, si a decis sa verifice problema, a declarat un purtator de cuvant al organizatiei.

 Apple a lansat iPad 3 pe 16 martie in SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Australia si Japonia, si anuntat ca a vandut peste 3 milioane de iPad 3 in weekendul de debut, stabilind un nou record.

 Din 23 martie, tableta va fi disponbila in alte 24 de tari. In Romania, gadgetul ar trebui sa apara de vineri la magazinele online.

 Sute de comentarii postate pe site-ul Apple s-au concentrat pe faptul ca bateria noului iPad, mai mare decat a modelului precedent, se incalzeste prea tare.

"Noul meu iPad devine aproape prea fierbinte pentru a-l tine in mana cand folosesc optiunea radio LTE, chiar daca doar navighez pe Tweeter, fara sa descarc fisiere", potrivit unui comentariu.

Un purtator de cuvant al Apple a declarat ca iPad se incadreaza in specificatiile termice.
Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu