18 Aug 2019 - 06:12       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Ziarul Financiar :

Starbucks ataca piata stradala din Timisoara cu o cafenea de 220 de metri patrati in Piata Victoriei

joi 20 aprilie 2017
Starbucks ataca piata stradala din Timisoara cu o cafenea de 220 de metri patrati in Piata Victoriei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20
Starbucks ataca piata stradala din Timisoara cu o cafenea de 220 de metri patrati in Piata Victoriei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.04.2017

Este prima unitate stradala a lantului american in Timisoara, unde Starbucks mai are doua cafenele in malluri.

Lantul de cafenele Starbucks a des­chis a treia unitate din Timisoara, in Piata Victoriei, o cafenea cu o suprafata de 220 de metri patrati situata intr-o zona in care se mai afla chiriasi precum McDonald's, KFC, dm drogerie market, Meli Melo, farmacii si banci.

Noua unitate se adauga celorlalte doua din Timisoara, care exista in cen­trele comerciale Iulius Mall si Timisoara Shopping City. Noua unitate este insa prima locatie high street.

"Procesul de identificare si negocie­re a durat trei luni, spatiile in zona fiind rar disponibile. Zona Pietei Victoriei es­te integral ocupata, cererea asigurand ocu­parea rapida a spatiilor", spune Fe­licia Vasiu, head of Timisoara branch in ca­drul companiei de consultanta imo­bi­liara Activ Property Services, care a in­ter­mediat tranzactia.

Chiria medie in Piata Victoriei din Ti­misoara pentru cele mai bune spatii co­mer­ciale de strada (segmentul "prime") cu suprafete de 100-200 de metri patrati, este intre 35 si 40 de euro pe me­tru patrat, potrivit datelor din indus­trie. La o suprafata de 220 de metri pa­trati, inseamna ca chiria pe care o pla­tes­te Starbucks pentru locatia nou inau­gu­ra­ta este cuprinsa intre 7.700 si 8.800 de euro.2017-04-20

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu