18 Aug 2019 - 04:37       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberă :

Spania: Prima arestare in cazul nuntasilor hoti. Ancheta continua pana la identificarea celor 120 de romani de etnie roma

joi 09 martie 2017
Spania: Prima arestare in cazul nuntasilor hoti
Spania: Prima arestare in cazul nuntasilor hoti. Ancheta continua pana la identificarea celor 120 de romani de etnie roma

Garda Civila din Spania a arestat un roman banuit de inselarea mai multor patroni de restaurante. Barbatul, in varsta de 48 de ani, este considerat unul dintre liderii grupului de romi din regiunea Leon, care au lasat neplatite o nunta si un botez.

Aceasta este prima arestare facuta de autoritati dupa ce 120 de romani de etnie roma au lasat o factura neplatita de 2000 de euro la un restaurant din localitatea Bembibre, din provincia Leon. Petrecerea era organizata cu ocazia unui botez si fusese contractata pe baza unui document de identitate romanesc. Familia a platit un avans de 900 de euro si trebuia sa mai achite 2000, dar toti invitatii au fugit in grup inainte de servirea tortului.

Stirea a ajuns in principalele publicatii spaniole si astfel s-au descoperit si alte inselatorii comise de acelasi grup.

Un restaurant din apropiere trebuia sa mai primeasca 10.000 de euro de la acelasi grup de romani care sarbatorise o nunta. Dupa ce au petrecut bine, in timpul unor focuri de artificii au disparut 200 de persoane, fara sa plateasca nimic.

Romanul arestat, marti, de Garda Civila este considerat unul dintre liderii grupului. Prejudiciul este de 12.000 de euro si agentii Garzii Civile mai cauta un roman care a fost identificat.

Mai exista si clienti spanioli care pleaca fara sa plateasca, dar modul de operare al cetatenilor romani implicati in aceste inselatorii colective i-a speriat pe patronii de restaurante din regiune. Autoritatile spaniole vor sa elimine aceasta practica si ancheta va continua pana la identificarea celor 120 de suspecti.

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu