15 Oct 2018 - 20:33       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Adevarul : Smartphone romanesc de sarbatori: Allview a lansat azi dispozitivul Stony

miercuri 14 noiembrie 2012
Craciunul a venit in octombrie la marii producatori de gadgeturi ai lumii, care s-au intrecut in lansari
. Scena apartine azi unei companii romanesti: Allview Mobile a lansat azi noul sau smartphone cu dual-SIM activ, P6 Stony. Gadget-ul nu a venit singur, noua tableta Conect i-a fost ?colega? de lansare. Cu o grosime de 8,6 milimetri, noul smartphone Allview are cel mai mare display (Gorilla Glass 2 ? material foarte subtire si rezistent la avarieri) in comparatie cu toate telefoanele fabricate de producatori romani ? 4,65 inchi. Ecranul de 1280x720 pixeli beneficiaza de tehnologia  Super Amoled Plus HD. Stony foloseste sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si vine cu Google Play, Maps si Youtube preinstalate. Allview P6 este de doua ori ?dual?: pe langa faptul ca permite utilizarea a doua cartele SIM, beneficiaza de un procesor Cortex A9 Dual Core. Memoria implicita este de 1 Gb, iar aparatul vine la pachet cu un card micro SD de 16 Gb. Telefonul cantareste 131 de grame si are o camera foto de 8 megapixeli, cu auto focus si led flash. Stony va costa aproximativ 1.500 de lei.
Tableta Conect
Prototipul tabletei Alldro 3 Conect prezentate azi este in proportie de 90% produsul care va ajunge in magazine in curand. Dispozitivul este destinat categoriei business de utilizatori si beneficiaza de toate tehnologiile de conectarem avand 3G ?i GPS incorporat, wireless si bluetooth. Tableta este dotata cu procesor Cortex A9 single core. Va urma si varianta dual core, au anuntat producatorii. Ecranul multitouch are 9,7 inchi.
Conect permite si efectuarea apelurilor telefonice. La tableta se pot conecta diverse accesorii ?i device-uri prin Bluetooth: de la tastatura, imprimanta sau boxe, pana la ca?ti. Aplica?ia preinstalata Office Suite Viewer ajuta la deschiderea de fi?iere Word, Excel, Power Point ?i Zip.
Tableta are o camera foto de 8 megapixeli, cu autofocus ?i flash led, precum ?i difuzoare stereo. Conect va costa 1.200 de lei. Accesoriul care nu vine la pachet cu dispozitivul este husa, care va putea fi achizitionata separat, la un pret de aproximativ 100 de lei. Ambele dispozitive vor fi disponibile pe piata in maxim trei saptamani, au anuntat producatorii. Companie romaneasca infiin?ata in 2002, Allview Mobile Romania produce ?i distribuie telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri. In plus, ofera servicii gratuite si facilitati impreuna cu produsele comercializate.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu