24 Apr 2019 - 11:42       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Seful eMag: Acum ne permitem luxul sa gandim pe termen lung

vineri 16 noiembrie 2012
Autor: Adrian Seceleanu 16
.11.2012

eMag, cel mai mare retailer online IT&C de pe piata locala, cu afaceri de aproape 150 mil. euro anul trecut, isi poate permite "luxul" sa gandeasca pe termen lung si sa isi pregateasca mai atent initiativele, dupa tranzactia din aceasta vara, cand grupul sud-african Naspers a preluat 70% din actiuni, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al retailerului.

"Avand in vedere stabilitatea pe care o avem si tranzactiile din acest an, putem si ne permitem luxul sa gandim pe termen lung", a spus Stanciu.

In acest context, Stanciu a precizat ca eMag a investit doar in ultimele luni peste 200.000 de euro in hardware si software, iar departamentul de IT a ajuns sa numere 70 de oameni, cat o companie medie de profil. De asemenea, compania are si propriul departament de cercetare. "E chiar periculos daca am face in continuare lucrurile doar dupa feeling. Putem pierde sau castiga cateva sute de mii de euro dintr-un studiu", a spus el.

Schimbarea de actionariat s-a resimtit imediat in relatia cu bancile, chiar daca aceasta era deja foarte buna, adauga Stanciu. "Bancile ne-au sustinut pana acum, dar erau foarte atente la fiecare pas pe care il faceam si trebuia sa dam foarte multe explicatii. Acum, cand a venit soarele, au venit cu vreo 20 de umbrele la noi, daca nu cumva avem nevoie. Am trecut intr-o alta categorie."

Cititi articolul integral pe www.zfcorporate.ro


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu