15 Noi 2019 - 08:06       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Seful P&G Romania: S-a terminat cu scaderile din consum

joi 21 iunie 2012
Autor: Cristina Rosca 21
.06.2012

Procter & Gamble, cel mai mare jucator de pe piata locala a bunurilor de folosinta indelungata nealimentare, estimeaza pentru acest an o crestere usoara, insa stabila a consumului dupa circa trei ani de scaderi.

"In perioada ianuarie-iunie am sesizat o usoara crestere a consumului. Vestea buna este ca desi avansul din ultimele luni este modest, este totodata stabil. Mai mult, cred ca si in lunile care vor urma trendul va ramane acelasi", spune Sotirios Marinidis, grecul care conduce operatiunile locale ale P&G de aproape trei ani.

Declaratiile sale sunt intarite de datele Institutului National de Statistica, potrivit carora in primele patru luni din acest an consumul a avansat cu 3,6% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Aceasta este o veste buna pentru consum in conditiile in care in perioada 2009-2011 declinul cumulat s-a apropiat de 20%. In ceea ce priveste businessul P&G, acesta a crescut cu sub 10% anul trecut, ritm pe care il va mentine si in 2012, potrivit lui Sotirios Marinidis.

Cititi materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Seful P&G, cel mai mare jucator de pe piata bunurilor nealimentare: Consumul va creste modest, dar sigur in urmatoarele luni


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu