22 Sep 2019 - 02:57       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Insieme - restaurant

Str. Toamnei nr.85.
Rezervări: 021 / 210 15 56Locul e foarte luminos și plăcut și îndeamnă la împreunare - sala e mare de toată lumea se vede cu toată lumea și îți tot vine să socializezi și să-ți combini invitații. Problema e că proprietarul face parte din categoria admiratorilor florilor de plastic, care sunt împrăștiate cu dărnicie prin tot restaurantul. M-am gândit că poate explozia de plasticăraie s-o datora anotimpului rece, dar nu prea cred că o să le înlocuiască cu niște plante vii când se schimbă sezonul.
Cu sau fără plante artificiale, am fost puțin dezamăgit, pentru că eu mă gândisem că poate o fi vreun club matrimonial, unde un expert îți face cunoștință cu o persoană de vis cel mai târziu la felul principal sau măcar la desert. Dar Insieme e doar un loc plăcut, relaxant, fără prea mari pretenții. Și dacă n-ar fi trebuit să ascult la radio știrile despre gripa aviară și revenirea iernii, locul ar fi fost și mai relaxant.

Insieme

Imre


Adăugat  Vineri, 10 Martie 2006
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1331
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu