16 Sep 2019 - 09:46       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Thang Long - restaurant

Str. Iancu Căpitanu nr.31
Rezervări la: 021/642.56.83


 
M-am cam săturat de atâtea italienisme, așa că a trebuit să caut ceva mai exotic. Prin urmare, am ajuns la varianta cea mai exotică pe care o poate găsi cineva prin București - un restaurant vietnamez, pe numele lui Thang Long.
Mă gândeam când am ajuns că un mare specialist în gastronomie, care din modestie nu dorește să-și semneze articolele din săptămânalul politico-umoristic, crede că numai anonimatul poate să-ți asigure obiectivitatea scrierilor. Mie, toți cei care scriu fără să se semneze îmi aduc aminte de scrisorile anonime trimise către Partidul Comunist, în care oamenii erau denunțați pentru că ascultau Europa Liberă. Ioane, fii bărbată și semnează-te că doar nu e nici o rușine să nu te pricepi! E doar puțin neplăcut. Oricum, le spun din nou celor care comit imprudența de a citi acest articol că nu sunt nici scriitor, nici gastronom și e o pură întâmplare că cineva m-a lăsat să umplu o pagină cu deviațiile mele care au și o tentă culinară.

Citiți:
'Cronica gastronomică' a lui Peter Imre: ''Nostalgia socialistă la Thang Long''


Thang Long

Imre


Adăugat  Vineri, 18 Noiembrie 2005
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1382
Limbă: ron
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu