23 Iun 2017 - 16:55       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


De Gustibus - restaurant


 
Cât despre mâncarea de la De Gustibus, sigur că gusturile nu se discută și tot la fel de adevărat e că eu am niște gusturi foarte liberale și sunt dornic și dispus să încerc orice inovație. Trebuie însă să vă spun că piciorușele de pui pane cu cocos au fost un amestec de gusturi care nu s-au potrivit, fade, iar piureul de cartofi - exact așa cum a spus chelnerul. "Dom''le, nu e pe meniu, dar ce mare lucru - vă zdrobește niște cartofi fierți!" La case mai bune, e mare lucru să faci cartofi piure. E chiar o artă. Aici, într-adevăr au fost doar cartofi fierți cu sare. Deci, decoratorul a făcut o treabă mult mai bună decât bucătarul. Gustul preponderent a fost acru - piure acru, paste acre, păstrăv acru, orez acru. Iar gustul meu la plecare a fost amar, chiar și după tentativa de desert, denumită bavareză cu cafea, care mi-a pus capac și m-a ajutat să nu mai mănânc nimic toată ziua.

Citiți:

'Cronica gastronomică' a lui Peter Imre: Nimic de discutat despre De Gustibus


Adăugat  Marți, 16 August 2005
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1979
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu