22 Sep 2019 - 02:39       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Sailor's - restaurant

Str. Maltopol 24
Rezervări la: 0788.680.430


 
La marinarul nostru (la ăsta la care am mâncat), lucrurile sunt făcute cu tare bun-gust: hublouri în loc de ferestre, decorații pe pereți cu harta lumii, tablouri cu corăbii, cârme, busole și, bineînțeles, obligatoriul cap de mort al piraților.
Ca simbol ar merge și pentru actualul Parlament al României cu diferența că, în timp ce mai aveai posibilitatea să scapi de pirații din Caraibe sau să te trateze omenos, cu ai noștri n-ai nici o șansă. Cât despre reclame, cred că aici e singurul loc unde afișul cu romul din Caraibe se potrivește perfect cu ambientul, fără să deranjeze câtuși de puțin. Muzica e și ea tot cam de prin Caraibe, cât să te transpună în atmosferă.
Locul mai are mese ca pe vremuri și niște marinari destoinici care ne servesc, oameni care știu să aibă grijă de călătorul ostenit. Și, cum e o crâșmă marinărească, majoritatea bunătăților sunt din pește și fructe de mare, adică gustoase și ușoare.

Citiți:

''Marinarul gastronom - la Sailor's'' - cronică gastronomică de Peter Imre


Sailor's

Imre


Adăugat  Vineri, 22 Iulie 2005
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1417
Limbă: ron
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu