22 Sep 2019 - 02:34       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


La prieteni - restaurant

''La prieteni'', ca să o zicem mai pe românește, nu e un restaurant care să emită pretenții peste cârciumioara de cartier și se vrea exact ceea ce este, contrar unor încercări penibile ale unor localuri asemănătoare ca amplasament, tot de cartier, cum ar fi Moods, unde, în afară de fițe și fariseism gastronomic, vizitatorul se mai poate delecta cu lipsa de bun-simț a partoanei. Cei de la Moods să fie mulțumiți că am venit eu să-i vizitez și nu soacră-mea, care n-ar fi răbdat fără să cheme protecția consumatorului.
Revenind la Friends, interiorul este numai o mare sală de masă, probabil ca să se adune mai mulți prieteni. Eventual, poate fi folosită foarte bine și ca o ședință de partid, sigur, unul mai mic, așa, mai umanist sau conservator.
...Oricum, pofta de mâncare mi-a venit când am vazut-o pe chelneriță-dolofană, rumenă în obraji, iar burtica ce-i ieșea de sub cămașă m-a convins că fata nu-i gravidă, ci că se mănâncă bine la Friends.
.

La prieteni

Imre


Adăugat  Luni, 04 Iulie 2005
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1632
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu