27 Iun 2017 - 01:34       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


Balcic - restaurant


(...) pentru inceput, la Balcic am incercat niste icre dulci care merg la tanc cu pita cu unt si branza denumita la ei parlenca, niste kaiser care e de fapt carne de vita crud uscata si imboiata si niste branzeturi bulgaresti excelente, de la feta pana la varianta cu mucigai nobil. Trebuie sa va spun ca, oriunde mergeti in Bulgaria, veti gasi o branza care, cu parere de rau recunosc, bate bricolajul nostru lactat. (...) Numai costitele astea marinate si merita o vizita la Balcic. Mai ales ca alaturi poti sa pui cartofi prajiti aurii sau piure bland si moale. Iar muraturile sunt elegante, nu baloase sau flescaite. Au tinuta, caracter, gust, asa cum ii sade bine unei muraturi.


Balcic





Imre


Adăugat  Vineri, 10 Iulie 2009
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Link înrudit:  La restaurant cu Peter Imre
Vizite: 1306
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu