22 Sep 2019 - 02:45       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Casa Doina - restaurant

Sos. Kiseleff  nr. 4
Tel: 021 222 67 17   

Dar asta nu-i stirbeste cu nimic din farmec - e una dintre cele mai frumoase creatii ale arhitectului Mincu, in mijlocul unui parc de stejari si castani, o oaza in mijlocul orasului. Bine ca proprietarii au hotarat sa-l tina restaurant si sa nu faca pe terenul asta un Carrefour sau un mall. Mi se pare de-a dreptul ironic ca ii dau afara pe romani din Italia, Spania si Franta pentru ca doi nemernici au facut faradelegi, dar nimeni nu se mira ca la Carrefour se lucreaza in Romania cu un adaos comercial de le e si lor rusine, vazandu-l pe nefericitul de roman ca se bucura in hipermarket. Daca ar face asa ceva afara, n-ar fi boicotati, ci linsati direct.


Dar destul cu gandurile astea negre, pentru ca nu ai voie sa te simti asa cand te afli la o masa din gradina Casei Doina, langa fantana care susura racoritor intr-o dupa-amiaza torida, la umbra copacilor seculari, invaluiti de miresmele ametitoare ale trandafirilor in floare. Nimic nu e mai placut decat sa stai la masa, sa auzi vag forfota orasului si sa fii servit regeste.


Casa Doina
Imre


Adăugat  Vineri, 23 Mai 2008
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Link înrudit:  La restaurant cu Peter Imre
Vizite: 1231
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu