22 Sep 2019 - 03:08       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Paparazzi - restaurant

Bd. Aviatorilor  nr. 31
Tel: 021 222 64 22   

Ajung acum și la partea cu mâncarea - săptămâna asta am fost la un restaurant care inițial nu m-a entuziasmat, dar apoi m-a făcut să-mi schimb radical părerea. E un bistro și se numește Paparazzi. Locul emană un șic de veche Europă, ca bistrourile adevărate din marile capitale de pe continent, unde, în clădirile medievale, deși e eleganță din belșug, spațiul e mult mai zgârcit. Astfel, proprietarii (sau designerii) sunt nevoiți să facă minuni de imaginație si originalitate, ca oamenii să nu se simtă sufocați, ci să se bucure de o masă bună, într-un mediu elegant.

    La fel e și la Paparazzi Bistro - un divorț mai mare între ceea ce sugerează numele și ce este da fapt restaurantul n-am mai văzut de multă vreme. Am intrat așteptându-mă la două variante: fie o cârciumă întunecoasă unde să se adune paparazzi și să-și comenteze victimele zilei, fie la un loc de fițe (având în vedere și locația), unde așa-numitele vedete să se așeze în geam, în poziții mai mult sau mai puțin compromițătoare și să se lase fotografiate.


Paparazzi

Imre


Adăugat  Vineri, 16 Mai 2008
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Vizite: 1252
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu