20 Iul 2019 - 12:49       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


The Left Hand - restaurant

Str. Panait Iatropol  nr. 4
Tel: 0727 277 300   

In acest cartier minunat, cu case frumoase, in care poate locuiesc si oameni civilizati, s-a deschis restaurantul The Left Hand. De ce i-o fi spunand asa? O fi proprietarul stangaci? Sau bucatarul o face cu mana stanga? Sau poate daca scrii prostii despre restaurant, incasezi un croseu de stanga?

    In orice caz, e un nume original pentru un restaurant, dar nu m-am mai gandit la asta cand am vazut locul cu pricina. Un cititor ne-a spus la un moment dat ca e pacat ca nu mancam vile, avand in vedere cate case nemaipomenit de frumoase au fost transformate in restaurante mai mult sau mai putin reusite. Are si cititorul dreptate. Totusi, parca altfel se vede viata dintr-o vila atat de eleganta decat de la etajul 7 din Berceni. Gradina a fost transformata intr-o terasa foarte placuta, cu mese putine, cat sa te uiti nestingherit in jur, la flori, la case si, de ce nu, la ce se afla in farfuriile de pe alte mese. Inauntru, un stil eclectic, dar curat, cu linii pure - pereti luminosi punctati cu rame mari, aurii, in care si pe langa care nu se afla tablouri, ci masti venetiene si trandafiri cat se poate de naturali. Parchetul aproape negru se asorteaza cu fetele de masa in tonuri inchise, de gri petrol si negru, cu frunze catifelate, in relief.

.


The Left Hand
Imre


Adăugat  Vineri, 25 Aprilie 2008
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Link înrudit:  La restaurant cu Peter Imre
Vizite: 1737
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu