17 Iun 2019 - 02:34       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Nicorești - restaurant

Str. Maria Rosetti nr. 40
Tel: 021 211 24 80   

Revenind la restaurant, nu cred totusi ca legumele de plastic de pe pereti tin de cultura geto-dacica. Macar sa puna ceapa adevarata si o schimba o data pe saptamana, dar e autentica. Nu stiu daca poporul roman e harnic sau destept, dar cu siguranta e autentic. Din acest motiv am dorit si eu sa fiu cat mai autentic, asa ca am pozat langa o imagine de-a mea din tinerete. Nu vreau sa iau titulatura nimanui - e vorba doar de o poza cu mine cand eram mai tanar si incercam sa-mi intretin familia.

Acum imi permit sa mananc la restaurant, asa ca m-am bucurat din plin de mancarica de urzici cu mamaliguta si cu mult usturoi, facuta parca de bunica mea de la Targu-Mures (pana acum am scris despre cealalta bunica, dar in urmatorii cinci ani imi propun sa o mentionez si pe a doua). Asta ca sa nu mai spun ca urzicile demonstreaza cu varf si indesat ce natie de inovatori suntem - singurul popor care mananca verdeata de pe marginea drumului, crescuta ad-hoc. Oare cum puteau sa creada romanii care cresteau maslini si ton ca vin aici si pot sa ne bata pe noi care traiam cu corcoduse si crengi de copac?

.


Nicoresti
Imre


Adăugat  Vineri, 18 Aprilie 2008
Recenzor:  Peter Imre
Scor:
Link înrudit:  La restaurant cu Peter Imre
Vizite: 1197
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu