22 Sep 2019 - 02:33       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Yakimono - restaurant

Calea 13 Septembrie  nr. 90
Tel: 031 403 46 81   

Săptămâna trecută (11 aprilie 2008) centrul de greutate al complexului Marriott – Grand Hotel a fost pe undeva prin aripa dreaptă. Acolo s-a produs, cu fastul de rigoare, deschiderea oficială a celui mai select restaurant japonez din București și România: YAKIMONO.

    Aflat în compunerea unei rețele cu „rude” la Ierusalim și la Moscova, restaurantul dispune de o echipă de japonezi din Tailanda, ce evoluează sub comanda unui management israeliano – cipriot și care cunosc toate secretele celei mai sănătoase alimentații din lume. Deschiderea – la care au participat numeroase VIP-uri, între care și consulul României în Cipru, Emilios Thoma, sau Ioana Băsescu, trimisul special al familiei la notariatul din Păunești-Vrancea – a prilejuit o demonstrație sugestivă a ceea ce înseamnă îmbinarea calității cu gustul rafinat.

    Cu 120 de locuri în vreo trei saloane și tradiționalul „post” de preparare în fața clienților, restaurantul promite să devină rapid unul dintre reperele de marcă ale alimentației publice bucureștene.


Yakimono


Adăugat  Luni, 14 Aprilie 2008
Recenzor:  Octavian Andronic
Scor:
Vizite: 1831
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu