21 Aug 2017 - 09:26       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 



* Prima pagină * Căutare * Contact *


Bolivar - restaurant

Salcâmilor 9
Tel: 211.48.48



   

Pentru început, cereți salata zilei, adică recomandarea bucătarului și veți gusta una dintre combinațiile de carne la grătar cu legume și sosuri dulci-acrișoare cu topping de brânză sau cu fructe. Apoi, e rândul trupelor aeriene: un stol de aripioare picante, crocante și bronzate la grătar, mângâiate de un sos dulceag pot să poposească în farfurie. Varianta 2: frigărui de vită și/sau pui cu legume și sos chumchurry. La desert, prăjitura de ciocolată cu înghețată de vanilie și frișca trebuie să încheie sărbătoarea, iar tarta delicioasă de brânză cu dulceață să danseze!



Adăugat  Marți, 01 Aprilie 2008
Recenzor:  TimeOut Bucuresti
Scor:
Vizite: 921
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu