17 Iun 2019 - 01:39       

 
Navigator 

Căutare 


Albume foto 

Ghid gastronomic
Album: Ilustratii

 

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


MARSHALL - restaurant

Str. Emanoil Bacaloglu nr. 2

Tel. 021 314 08 80    Restaurantul Marshall a debutat ca o anexă a hotelului pe care l-a deschis anul trecut „Mareșalul” Antonescu, pe lângă Batiște. Conceput ca un loc de întâlnire mai ales pentru actorii cei atât de dragi fostului ministru (adjunct) de la Cultură, restaurantul a evoluat, cu aplomb, spre condiția de reper al hărții gastronomice bucureștene, grație zelului cu care patronul s-a ocupat de soarta sa, dezvăluindu-și nu doar pasiunea ci și pricepere în domeniu. Vizitându-l de curând, am ales din meniul oferit un excelent antreu „rusesc” (icre de Manciuria, cu smântână, unt ceapă și brânză rasă), o cremă de ciuperci delicioasă, o porție de creveți gătiți minunat în unt - parmezan coronat opus – un ficat de gâscă unguresc tras la tigaie și asezonat cu o jumătate de pară unplută cu dulceață de afne, alături de o „salată vitaminizată” cu fructe exotice și cu fileu de somon. Am optat pentru vinul patronului, un zaibăr de la mama lui. În ton cu meniul – serviciul, atent și prompt, dar, mai ales efectuat de oamenii care cunosc bine lecția. Peste toate acestea plutea umbra și spiritul patronului, tot mai mulțumit de faptul că tot mai des nu găsește o masă liberă nici pentru el, fiind nevoit să mănânce la recepție.

Era să uit: prețurile! Absolut rezonabile!Cu cel puțin 10% mai mici decât la „colegi” cu pretenții mari dar cu realizări mai modeste.

.


Adăugat  Vineri, 07 Martie 2008
Recenzor:  Octavian Andronic
Scor:
Vizite: 2293
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu