18 Aug 2019 - 06:34       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Retailerul de jucarii Noriel deschide cel de-al 33-lea magazin al retelei in Polus Center Cluj

marți 24 septembrie 2013
Autor: Laurentiu Cotu 23
.09.2013

Retailerul de jucarii Noriel, care comercializeaza marci precum Monopoly, Twister sau Barbie, va deschide sambata cel de-al 33-lea magazin al retelei, in Polus Center Cluj.

Noriel detine in prezent  magazine in Alba-Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Piatra-Neamt, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures si Timisoara. Produsele Noriel sunt disponibile si in magazinul online noriel.ro. Compania comercializeaza papusi si accesorii, figurine, jocuri creative si de constructie, dar si jucarii de exterior, articole pentru scoala, jucarii si accesorii pentru bebelusi.

Noriel Impex, printre cei mai cunoscuti jucatori de pe piata locala, a avut in 2011, in ultimul an pentru care exista date disponibile, afaceri de aproape 31,5 mil. lei (7 mil. euro), conform site-lui Ministerului Finantelor Publice. In actionariatul grupului Noriel a intrat in 2010 compania Axxess Capital (reprezentata de Horia Manda), ce administreaza fondurile Romanian-American Enterprise Fund (RAEF), Balkan Accession Fund (BAF) si Emerging Europe Accession Fund.

Piata locala de jucarii si jocuri video s-a ridicat anul trecut la 692,6 mil. lei (155 mil. euro), in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, iar pentru anul in curs este asteptata o noua crestere de aproape 10%. Printre cei mai mari jucatori se afla retele ca Noriel sau Toyplex, iar in acest an se asteapta intrarea pe piata a retailerul grec Jumbo, in conditiile in care, intentia grecilor este de a deschide pana la finalul lui 2013 doua magazine in Romania, in Bucuresti si in Timisoara.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu