15 Noi 2019 - 22:05       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

RCS&RDS dubleaza traficul de date inclus pentru abonati prin reteaua Vodafone Romania

marți 07 iulie 2015
RCS&RDS dubleaza traficul de date inclus pentru abonati prin reteaua Vodafone Romania

Autor: Adrian Seceleanu 07
RCS&RDS dubleaza traficul de date inclus pentru abonati prin reteaua Vodafone Romania

Autor: Adrian Seceleanu 07.07.2015

RCS&RDS, cea mai mare companie de cablu de pe piata locala, a dublat volumul de date disponibil pe luna pentru utilizatorii abonamentelor sale de telefonie mobila in zonele in care nu detine o retea proprie, iar serviciul este furnizat prin reteaua rivalilor de la Vodafone Romania, in urma unui acord de roaming national semnat intre cei doi operatori

. ?RCS&RDS va creste incepand de astazi, 6 iulie, limita de trafic de date mobile in roaming national de la 100 MB / luna la 200 MB / luna pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim si Complet, fara costuri suplimentare pentru clientii serviciului de telefonie mobila, pana la 31 decembrie 2015?, conform unui anunt transmis de operator. Pana la finele lunii august clientii Digi Mobil vor primi 300 MB / luna de trafic in roaming national.

?Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii?, a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare la RCS&RDS.

RCS&RDS si-a relansat oferta de servicii de telefonie mobila in primavara anului trecut, dupa semnarea acordului cu Vodafone, iar combinatia intre preturile agresive si rezolvarea problemei acoperirii pentru reteaua proprie a generat o explozie a vanzarilor.

Anul trecut RCS&RDS a atras prin portare de la Orange, Vodafone si Telekom 205.364 clienti (numere de telefon), cea mai buna performanta de pe piata. In acest an, compania si-a pastrat ritmul de atragere a clientilor din alte retele, la aproximativ 20.000 pe luna.

 

 

 2015-07-07

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu