17 Oct 2019 - 17:01       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Producatorul berii Timisoreana: Consumatorul roman a trecut de etapa PET-ului

vineri 17 martie 2017
Autor: Madalina Panaete 17
.03.2017

Cresterea economica de aproape 5 % anul trecut si majorarea veniturilor romanilor s-a vazut si in piata berii, astfel ca vanzarile in volum au fost pe o panta ascendenta anul trecut, iar consumatorii au inceput sa se indrepte tot mai mult catre segmentul premium. 

?Consumatorul roman de bere este mai educat, este mai pretentios, iar categoria de bere din Romania devine mai matura, mai asezata. Consumatorii romani au trecut de etapa PET-ului. Daca ne uitam in magazine, vedem di-v­ersitate, vedem foarte multe produse. Iar consumatorii de bere isi doresc sa aiba experiente de consum mai bune?, a spus Tudor Ghiurca, senior brand manager Timisoreana, marca detinuta de Ursus Breweries, cel mai mare producator de bere local ca vanzari. 

Piata berii a terminat anul 2016 pe crestere, acesta fiind al doilea an consecutiv de crestere dupa alti doi in care consumul de bere a fost pe o panta descendenta. Deocamdata nu sunt disponibile cifrele de crestere a consumului anul trecut, insa in 2015 fiecare roman a consumat in medie 80 de litri de bere, fata de 74 in anul anterior, potrivit datelor Asociatiei Berarii Romaniei, care grupeaza multinationalele din industrie. 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu