15 Noi 2019 - 22:04       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Pizza Hut vrea sa convinga romanii sa nu isi mai verifice telefonul cat mananca

joi 14 aprilie 2016
Ziarul Financiar 13
.04.2016

Pizza Hut, lantul de restaurante de tip fast-food originar din SUA, lanseaza o noua campanie pentru ?de-telefonizare?, care isi propune sa ii convinga pe romani sa renunte la utilizarea telefonului mobil pe durata mesei, potrivit unui anunt al companiei.

Odata cu aceasta campanie, Pizza Hut introduce in meniu blatul Cheese & Pepperoni, unde marginea blatului este umpluta cu branza si salam pepperoni.

?In ultimii ani, oamenii si-au schimbat obiceiurile cand vine vorba de masa si putem observa ca, in paralel cu mancatul, ei mai au o a doua ocupatie - fie ca sunt la birou, deasupra tastaturii, fie in restaurant cu telefonul in mana, tehnologia inlocuieste socializarea de alta data?, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

?Dependenta de telefonul? mobil este unul dintre cele mai controversate subiecte la momentul actual si s-a constatat ca unii utilizatori ajung sa il verifice de pana la 900 de ori pe zi.

In cadrul restaurantelor au fost semnalizate doua zone, iar clientii vor avea posibilitatea de a alege o masa in ?zona dependentilor de smartphone? sau in zona celor ?independenti?.

?Masa a fost intotdeauna un prilej bun de socializare, de aceea noi dorim sa ii incurajam pe romani sa se bucure mai mult de preparate delicioase si de conversatiile cu cei dragi?, a mai spus Monica Eftimie.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu