15 Noi 2019 - 23:15       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Ovidiu Ghiman este noul sef pe business al Cosmote si Romtelecom

joi 19 septembrie 2013
Ovidiu Ghiman este noul sef pe business al Cosmote si Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu 18
Ovidiu Ghiman este noul sef pe business al Cosmote si Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu 18.09.2013

Ovidiu Ghiman, 36 de ani, managerul care a orchestrat in ultimii patru ani eforturile Romtelecom de a stopa hemoragia de clienti pe telefonia fixa si de a recupera pe segmentul rezidential decalajul fata de RCS&RDS pe pietele de servicii de televiziune si internet, va fi numit saptamana viitoare, dupa o sedinta a consiliului de ad­minis­tratie, in functia de di­rector comercial busi­ness al Cos­mote si Rom­telecom, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piata.

?Ovidiu Ghiman va deveni director comercial pe segmentul business pentru Romania si il va inlocui pe Mihai Tudor, directorul comercial business al Romtele­com, care va parasi com­pania?, potrivit sursei citate.

Prin aceasta numire, Ghiman, care inainte de Rom­te­le­com a lucrat la RCS&RDS, devine cel mai puternic manager roman din echipa de conducere a gru­pului Cosmote / Rom­telecom, cu un rulaj anual de peste un miliard de euro.

Cititi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 19.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de stiri cu plata al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste stiri trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Imobiliare si altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteti un email cu datele dumneavoastra de contact prin care solicitati informatii si abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veti fi contactat in maximum o ora.

 

 

 

 2013-09-19

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu