17 Sep 2019 - 18:08       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Orange si Telekom au intrat pe platforma de marketing afiliat 2Parale

miercuri 21 octombrie 2015
Orange si Telekom au intrat pe platforma de marketing afiliat 2Parale

Autor: Ioana Nita 21
Orange si Telekom au intrat pe platforma de marketing afiliat 2Parale

Autor: Ioana Nita 21.10.2015

Compania 2Performant Network, care gestioneaza activitatea agentiei de marketing afiliat 2Parale, a incheiat parteneriate cu Orange Romania si Telekom Romania pentru oferirea serviciilor de marketing afiliat prin intermediul platformei online 2Parale.

?Oportunitatile de marketing afiliat pentru piata de IT&C si telecom sunt in crestere, daca ne uitam doar la numarul de abonamente achizitionate online fata de anul trecut. In plus, in 2015, s-au realizat pana acum vanzari online de aproximativ 7 milioane de lei pentru produsele din IT&C?, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network.

 In 2014 s-au vandut peste 1.000 de abonamente telecom prin intermediul platformei 2Parale, iar in primele noua luni ale acestui an s-au achizitionat deja peste 1.350 de abonamente online.

Marketingul afiliat se refera la publicitatea facuta pe site-uri partenere prin intermediul unei platforme online detinute de o agentie de marketing, rezultatele fiind cuantificate in vanzarile online sau in generarea de lead-uri. 2015-10-21

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu