19 Noi 2019 - 05:19       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Orange incearca sa-si fructifice avantajul pe abonamente: apeluri nelimitate si un bonus unic de 10 GB la prelungirea a 2 contracte

vineri 03 aprilie 2015
Orange incearca sa-si fructifice avantajul pe abonamente: apeluri nelimitate si un bonus unic de 10 GB la prelungirea a 2 contracte

Autor: Adrian Seceleanu 02
Orange incearca sa-si fructifice avantajul pe abonamente: apeluri nelimitate si un bonus unic de 10 GB la prelungirea a 2 contracte

Autor: Adrian Seceleanu 02.04.2015

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila si compania cu cel mai mare portofoliu de abonamente - peste 4 milioane, a lansat o noua oferta prin care incearca nu doar sa fructifice pozitia puternica pe segmentul de contracte ci si sa o consolideze, oferind bonusuri clientilor care prelungesc doua contracte, dintre care unul pe o perioada de doi ani de zile.

?Din dorinta de a le oferi clientilor resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce in oferta doua tipuri de bonusuri: convorbiri nationale nelimitate sau 10GB. Astfel, in functie de resursele pe care le au deja in abonament, clientii isi pot alege beneficiul care le completeaza cel mai bine nevoile zilnice de comunicare?, conform datelor comunicate de operator.

?Bonusurile de mai sus devin disponibile clientilor care aleg sa activeze sau sa prelungeasca doua abonamente pentru persoane fizice, din oferta curenta, din care unul sa fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixa si internet. De exemplu, daca un client alege sa activeze sau sa prelungeasca doua abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandoua convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, ce se adauga traficului de date inclus in pachete. Daca opteaza pentru un abonament Cangur 12 si un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulata de 26 euro cele doua bonusuri, convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, cate unul pentru fiecare abonament?.

?Viata cotidiana devine din ce in ce mai conectata la noile tehnologii, iar clientii au nevoie de mai multe resurse care sa le permita comunicarea in orice clipa cu cei dragi, fie ca prefera sa vorbeasca la telefon sau sa tina legatura prin intermediul retelelor sociale sau prin aplicatii. Avand optiunea de a alege intre convorbiri nationale nelimitate si 10GB le asiguram clientilor nostri toate premisele unei comunicari eficiente.? Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

De notat este ca bonusul de 10 GB de date se acorda o singura data pe durata contractului, in timp ce bonusul constand in apelurile nelimitate se acorda lunar, pe durata intregului contract, conform datelor de pe pagina web a companiei. ?Cei 10 GB trafic de internet national, oferiti ca bonus, se aloca o singura data si se pot consuma dupa epuizarea traficului de internet lunar inclus in abonament, pe intreaga perioada contractuala de 12 sau 24 de luni. Beneficiul convorbiri nationale nelimitate se acorda lunar, pe intreaga perioada contractuala de 12 sau 24 de luni?.

Tot pe pagina web, Orange precizeaza si care sunt conditiile in care bonusul se acorda doar pentru unul dintre numere, situatiile in care acesta nu este acordat si ce se intampla in cazul a trei contracte: ?In cazul in care primul abonament are o valoare cuprinsa intre 9 si 12 euro, insa cel de-al doilea este un abonament de voce de minim 12 euro sau orice abonament Colibri, Colibri Explore, Home Pack 16 sau Office Pack 20, vei primi bonusul doar pe cel de-al doilea numar; beneficiezi de bonus si incepand cu cel de-al treilea abonament de voce de minim 12 euro sau orice abonament Colibri, Colibri Explore, Home Pack 16 si Office Pack 20 activat din oferta curenta; in cazul in care primul abonament este mai mic de 9 euro, nu vei primi bonusul pe nici unul din numere?.

Compania a mai anuntat, in alta ordine de idei, ca ofera la preturi pornind de la 0 euro diferite telefoane si tablete.
?De exemplu, alaturi de abonamentul Cangur 12 clientii pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 eur, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tableta Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 EUR prin Buy-Back 4G. Cei care doresc sa achizitioneze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibila cu pana la 40% discount?.

Clientii Orange care au de cel putin 6 luni un abonament isi pot schimba telefonul oricand doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai noua oferta si nu trebuie sa mai astepte pana la terminarea contractului anterior. Prin Buy-Back 4G, clientii au o reducere suplimentara de 40 de euro la telefoanele 4G.
Orange a obtinut anul trecut venituri de 909 mil. euro si are peste 10 milioane de clienti.2015-04-03

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu