15 Sep 2019 - 23:13       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Orange: Piata de telecom a scazut cu aproape 5% anul trecut, sub pragul de 3,3 mld. euro

marți 02 iunie 2015
Orange: Piata de telecom a scazut cu aproape 5% anul trecut, sub pragul de 3,3 mld
Orange: Piata de telecom a scazut cu aproape 5% anul trecut, sub pragul de 3,3 mld. euro

Autor: Adrian Seceleanu 02.06.2015

Piata de servicii de telecomunicatii din Romania a scazut in 2014 cu 4,6%, la 14,6 mld. lei (3,29 mld. euro), pe fondul declinului inregistrat de telefonia fixa si al impactului negativ provocat de reducerea tarifelor de interconectare, care nu au putut fi compensate de serviciile de internet, a caror utilizare ?a decolat?, potrivit datelor din raportul pe anul 2014 publicat de grupul francez Orange, care detine cel mai mare jucator din comunicatii de pe piata locala.

?Piata de telefonie mobila a ramas relativ stabila. In 2014 toti operatorii de telefonie mobila au lansat oferte cu apeluri nelimitate sau care ofera o abundenta de minute pentru apeluri. Piata de servicii fixe de internet, care are inca o rata redusa de penetrare, a continuat sa creasca. Piata de servicii TV a continuat de asemenea sa creasca pe fondul adaugarii de continut si al ofertelor care permit accesarea serviciului de pe multiple echipamente?, conform raportului grupului francez.

 2015-06-02

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu