18 Oct 2019 - 07:18       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Orange: Configurarea este gratuita pentru clientii care cumpara un smartphone

miercuri 14 noiembrie 2012
Autor: Adrian Seceleanu 14
.11.2012

Clientii Orange care cumpara un smartphone vor primi servicii gratuite de asistenta pentru configurarea telefonului mobil astfel incat toate functiile acestuia sa fie activate imediat dupa achizitie, a anuntat compania.

"La fiecare achizitionare a unui nou smartphone, un Orange Expert din shop se va ocupa de setarea acestuia, astfel incat sa poata fi folosite toate functiile chiar de la inceput. Asistenta gratuita in momentul achizitionarii include: instalarea cartelei SIM, configurarea serviciilor SMS, MMS, a conexiunii la internet, crearea contului de e-mail, setarea contului Orange si instalarea dispozitivelor cu Bluetooth", potrivit Orange.

Consumul de servicii de date si vanzarea de smartphone-uri sunt unele dintre putinele segmente de piata in crestere pe piata locala de telefonie mobila si in acest context operatorii se lupta sa obtina cat mai mult din piata. Compania a lansat si un serviciu, denumit Orange Expert, disponibil online, la telefon sau in magazine, prin intermediul caruia clientii pot obtine date despre utilizarea smartphone-urilor. Orange este cel mai mare furnizor local de servicii de telefonie mobila.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu