23 Ian 2019 - 11:52       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : O bere cu gust de banane? Cei mai mari consumatori de bere din Europa, cehii, au descoperit aromele

joi 05 ianuarie 2012
Autor: Ioana David 04
.01.2012

Cehii, candva foarte mandri de berea lor demna de a deveni o marca inregistrata, precum Champagne, sunt acum disponibili pentru a incerca si alte arome, chiar si aroma de banane. Iar producatorii de bere precum SABMiller, Heineken sau StarBev, sunt gata sa raspunda dorintelor clientilor, mai ales intr-un moment in care piata este afectata de criza, scrie Bloomberg.

"Am lansat Staropramen Lemon, care ne ajuta sa ne crestem cota de piata intr-o piata in declin, si suntem multumiti de rezultate", a spus Alain Beyens, CEO al StarBev. Compania este prezenta si in Romania, unde detine producatorul Bergenbier.

Beyens mai spune ca noua generatie de consumatori este deschisa noilor arome si gusturi, iar Staropramen Lemon atinge o generatie tanara care prefera bauturile racoritoare si vinul. In urmatorii cinci ani, compania intentioneaza sa lanseze varietati de bere in fiecare an.

Productia totala de bere din Cehia a scazut cu 8% la 15,7 milioane de hectolitri in 2010, cel mai abrupt declin din 1989, potrivit Asociatiei de Bere si Malt.

Si SABMiller are in vedere sa lanseze sapte sortimente de bere incepand de anul viitor pentru a atrage noi consumatori.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu