22 Oct 2019 - 21:46       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Gandul : Noul sistem de operare Android permite Google sa te localizeze fara ca internetul sa fie pornit

vineri 09 august 2013
AFP / Mediafax Foto

Noul sistem de operare al Android va putea localiza un utilizator chiar daca nu si-a pornit Wi-Fi-ul, informeaza Daily Mail


. Mai exact, chiar daca optiunea de Wi-Fi este inchisa, device-ul folosit va cauta in continuare retele, oferind astfel companiei Google informatii referitoare la locul in care te afli.

Informatia a aparut pe site-ul Android Police si face referire la noul sistem de operare, Android 4.3. O astfel de modificare poate fi interpretata si impotriva companiei Google, care va putea localiza utilizatorul in permanenta, cu sau fara conexiune la internet, dar si ca un avantaj pentru utilizator, dandu-i posibilitatea de a nu mai folosi sistemul GPS si de a economisi baterie.

Android 4.3, promovat inca de la sfarsitul lunii iulie, a fost creat pentru Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 10. Desi este o modificare majora a sistemului de operare, nu este singura pe care cei de la Google au facut-o. Printre altele, imbunatatiri au fost facute la politicile de securitate, dar si la aplicatia Bluetooth, prin care va putea fi folosita cu un consum mai mic de baterie.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu