17 Sep 2019 - 17:38       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Noul director de HR al Vodafone este romanul Florin Petrescu, venit de la Citi Rusia

miercuri 25 mai 2016
Noul director de HR al Vodafone este romanul Florin Petrescu, venit de la Citi Rusia

Autor: Adrian Seceleanu 25
Noul director de HR al Vodafone este romanul Florin Petrescu, venit de la Citi Rusia

Autor: Adrian Seceleanu 25.05.2016

Vodafone, una dintre cele mai mari companii din Romania, care are peste 3.000 de angajati, l-a recrutat pentru pozitia de director de resurse umane pe Florin Petrescu, unul dintre cei mai puternici manageri romani din industrie, care ocupa o pozitie simulara pentru banca americana Citi la Moscova.

?Vodafone Romania il numeste pe Florin Petrescu in functia de HR Director si mem­bru in echi­pa executiva de ma­nage­ment, in­ce­pand din 6 iunie 2016. In pre­zent, Florin Petrescu este HR Direc­tor in ca­drul Citi­bank pentru grupul de tari for­mat din Rusia, Ucraina si Ka­zah­stan, care insumeaza 4.000 de anga­jati?, conform reprezen­tan­tilor companiei.

Petrescu, un absolvent al Fa­cul­tatii de Comert din cadrul ASE, a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioada in care a detinut mai multe roluri de coordonare in domeniul resurselor umane la ni­vel national si regional, atat in birourile companiei din Romania si din Marea Britanie, cat si din alte tari.

Petrescu il inlocuieste pe indianul Arun Krishna­mur­thy, al carui mandat in pozitia de HR Director al Voda­fone Romania se incheie la 1 iulie 2016. Compania de tele­fonie mobila a mai recrutat recent doi romani in pozi­tii cheie din echipa de conducere: Valeriu Nistor - director co­mercial pe segmentul business si Catalin Buliga - director de tehnologie.2016-05-25

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu