23 Ian 2019 - 11:33       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare

marți 27 ianuarie 2015
Autor: Aurelian Mihai 26
.01.2015

programul de testare Windows Insider. Noua editie Windows 10 aduce numeroase functii  prezentate de Microsoft la inceputul acestei saptamani, cum ar fi asistentul Cortana cu interactiune prin comanda vocala si integrare cu consolele Xbox One.

Totusi, nu toate noutatile prezentate la conferinta Windows 10 preview sunt incluse in noul build, unele functii avand inca nevoie de retusuri inainte de a fi oferite spre testare publica. Insa principalul element de atractie, noul Start Menu cu mod de afisare maximizat pe ecranul tabletelor si PC-uri convertibile, este disponibil in forma aproape finala. O alta noutate este si aplicatia Settings, care inlocuieste vechiul Control Panel cu o alternativa moderna, potrivita atat pentru interactiune touch cat si folosind interfata pentru desktop.

Pe lista noutatilor mai intra si suport pentru utilizarea dispozitivelor audio si video cu tehnologie wireless, cum ar fi boxe cu conexiune Bluetooth si televizoare compatibile cu protocolul Miracast. Noua aplicatie Photos si Maps ofera integrare OneDrive pentru backup automat al fotografiilor, iar magazinul Windows Store poate fi testat intr-o versiune beta complet reinventata in ce priveste modul de interactionare si aspectul interfetei. 

Cititi articolul integral pe www.go4it.ro


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu