25 Mai 2019 - 21:02       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Noriel deschide al 14 magazin de jucarii, in Iulius Mall Cluj

miercuri 31 august 2011
Retailerul de jucarii Noriel, care comercilizeaza marci precum Monopoly, Twister, Barbie sau Horseland, va deschide la inceputul lunii septembrie cel de-al 14-lea magazin din reteaua nationala, in Iulius Mall Cluj-Napoca
. Compania detine in prezent magazine in mai multe centre comerciale din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta si Oradea. Potrivit reprezentantilor Iulius Mall Cluj, primii 50 de cumparatori, care vor fi prezenti sambata, 3 septembrie, la inaugurarea magazinului Noriel, vor primi gratuit vouchere de 50 lei, pe care le pot folosi pentru achizitionarea de jucarii. Totodata, clientii Noriel din Iulius Mall Cluj primesc 10% reducere in primele doua saptamani de la inaugurarea magazinului.

Unitatea va comerciliza peste 3.000 de jocuri si jucarii, de la papusi si accesorii, figurine, jocuri creative si de constructie, pana la jucarii de exterior, articole pentru scoala, precum si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

Grupul Noriel, in actionariatul caruia a intrat in 2010 compania Axxess Capital (ce administreaza fondurile de investitii RAEF si BAF) reprezentata de Horia Manda, include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucarii), Toys and Games Industry (fabrica de jucarii din Prahova), Noriel Maxim (editura de reviste si materiale educationale pentru copii), Intertoy Zone (divizia de retail). In actionariatul Noriel se regasesc si antreprenorii romani, Cristian Constantinescu, Mirela si George Constantinescu. In 2009 grupul de firme Noriel a ajuns la un rulaj de 12 mil. euro, iar pentru 2010 isi stabilise o tinta de vanzari de 15 mil. euro. Anul trecut, piata locala a jucariilor (care include si articole de ingrijire a copilului-babe care) era estimata la 180 mil. euro.

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu