22 Noi 2019 - 01:39       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Nikolai Beckers, fostul sef al Telekom, inlocuit si in CA-ul Germanos de Babis Mazarakis

joi 28 aprilie 2016
Nikolai Beckers, fostul sef al Telekom, inlocuit si in CA-ul Germanos de Babis Mazarakis

Autor: Adrian Seceleanu 27
Nikolai Beckers, fostul sef al Telekom, inlocuit si in CA-ul Germanos de Babis Mazarakis

Autor: Adrian Seceleanu 27.04.2016

Germanul Nikolai Beckers, care a condus pana in data de 22 decembrie 2015 Telekom Romania, a fost inlocuit si din Consiliul de administratie al Germanos Telecom - retailerul GSM detinut de grup, de Babis (Charalampos) Mazarakis, directorul financiar al grupului elen OTE, conform unui document publicat de companie in Monitorul Oficial. Mazarakis a fost numit membru si presedinte al CA pentru un mandat de 4 ani. Decizia a fost luata pe 18 ianuarie 2016 si a fost publicata pe 27 aprilie in Monitorul oficial.

Cu aceeasi ocazie, actionarii l-au numit in CA si pe slovacul Miroslav Majoros, noul CEO al grupului Telekom, tot pentru un mandat de 4 ani de zile. Nici Mazarakis si nici Majoros nu vor fi remunerati pentru activitatile din cadrul CA-ului Germanos.

Germanos este cel mai mare jucator de pe piata de retail de comunicatii din Romania, cu afaceri de 48,4 mil. euro in 2014. Al doilea jucator de pe aceasta piata si cea mai mare companie independenta din industrie este Arsis Trading, cu afaceri de 30,3 mil. euro in 2014, care este controlata de antreprenorul Radu Mirea.

Babis Mazarakis a preluat functia de presedinte al CA si la alte companii din grupul Telekom Romania, respectiv Telemobil (Zapp), E-Value International si Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote), conform datelor din Monitorul Oficial.

La Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom), cea mai mare companie din grup, presedintele CA este Michael Tsamaz, CEO si presedinte al grupului OTE.

Grupul german Deutsche Telekom controleaza operatiunile din Romania prin intermediul grupului elen OTE. Anul trecut grupul Telekom Romania a avut venituri de aproape 1 mld. euro si un profit operational (EBITDA) de 205 mil. euro - ambii indicatori fiind in declin fata de anul precedent.2016-04-28

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu